Over ons

Over ons

Geschiedenis

Hazal pijpbeugels is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in pijpbeugels en bevestigingsmaterialen voor bedrijven. Sinds de oprichting in 1964 zijn wij gevestigd in Utrecht waar de verkoop, distributie en de ontwikkeling van onze producten plaatsvindt.

De naam Hazal is destijds ontstaan uit een combinatie van de naam van de oprichter en de vroegere benaming van de pijpbeugel. De naam van de oprichter was Hans (HA) en een van de benamingen van pijpbeugel was “zadel” (ZAL).

Stand beurs

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij onze werkprocessen en activiteiten centraal. Naast betrouwbaar zijn als bedrijf willen wij ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Wij doen dit door middel van actief bezig te zijn met MVO in onze werkprocessen zoals recyclen en gebruik maken van duurzame verpakkingen. Daarnaast hebben wij een volledig neutraal bedrijfspand door middel van duurzame energie en streven wij naar een volledig elektrisch wagenpark.

 

Onze missie

Klanten kiezen voor Hazal vanwege onze specialisatie in pijpbeugels en bevestigingsmaterialen. Onze missie is daarom constante verbetering en innovatie van de producten en projecten. Hierdoor kunnen wij kwalitatief de juiste totaaloplossing voor onze klanten verzorgen. Met onze jarenlange technische ervaring komen wij uw klantverwachtingen tegemoet.

 

Onze visie

Wij willen meebouwen aan een duurzame toekomst. Niet alleen voor onze partners en klanten, maar ook voor de generaties na ons. Dit doen wij door circulaire materialen te gebruiken en milieuvriendelijk met de toekomst bezig te zijn. Ons team werkt continu aan langdurige en goede relaties. Dit doen we door middel van goed contact.

 

Familiebedrijf sinds 1964

Verzorgde levering & service

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding

Mogelijkheid tot maatwerk

Wilt u meer informatie?Onze specialisten staan voor u klaar.

Wilt u meer informatie?
Onze specialisten staan voor u klaar.

+31 (0)30 - 25 22 514